İçeriği ve reklamları kişiselleştirmek, sosyal medya özellikleri sunmak ve trafiği analiz etmek için çerezler kullanıyoruz. Sitemizi kullanımınızla ilgili bilgileri ayrıca sosyal medya, reklamcılık ve analiz iş ortaklarımızla paylaşabiliriz. İş ortaklarımız, bu bilgileri kendilerine sağladığınız veya hizmetlerini kullanırken topladıkları diğer bilgilerle birleştirebilir.
Bateri eğitimi, İlkokul 2, 3, 4 ve Ortaokul 5, 6, 7, 8. sınıf düzeyindeki öğrencilere verilmektedir. Bireysel Çalgı Eğitimi çalışmaları öğrenci ile bire bir olarak yapılmaktadır.
Bateri programı, dört ana devreden oluşmaktadır.
Hazırlık Devresi
1 yılı kapsayan bu devrede katılımcıların çalışmaları, sene sonu komisyon sınavı ile değerlendirilir. Katılımcılar devre sonunda “Hazırlık Devresi” sınavını vererek sertifikalarını alırlar.
Temel Devre
3 yılı kapsamaktadır. Katılımcılar; ‘Temel Devre’ ye, Hazırlık Devresini tamamlayarak ya da seviye sınavı vererek başlayabilirler. Temel devrede her yıl eğitim yılı sonunda komisyon tarafından yapılacak sınavla katılımcıların başarısı değerlendirilir. Öğrenci tarafından alınacak puana göre; bir üst yılın çalışmalarına devam etmesi ya da aynı yılı tekrar etmesi belirlenir. Devam zorunluluğunu yerine getiren katılımcılar “Katılımcı Belgesi” alarak eğitim yılını tamamlamış olurlar. Katılımcılar devre sonunda “Temel Devre” sınavını vererek sertifikalarını alırlar.
Orta Devre
Temel devreyi tamamlayarak ya da seviye sınavı ile dahil olunan ‘Orta Devre’ sertifika programı 3 yılı kapsamaktadır. Her eğitim yılı sonunda öğrenci, temel devrede olduğu gibi final sınavına girerek ve baraj puanını geçerek bir üst yılın programına dahil olmaya hak kazanır. Devam zorunluluğunu yerine getiren katılımcılar “Katılımcı Belgesi” alarak eğitim yılını tamamlamış olurlar. Katılımcılar devre sonunda “Orta Devre” sınavını vererek sertifikalarını alırlar.
İleri Seviye
3 yıllık bir eğitim programını içeren ‘İleri Devre’ de, katılımcıdan orta seviyeyi bitirmiş olması ya da seviye sınavı vermesi beklenir. Katılımcı öğrenci, yine Temel ve Orta devrelerde olduğu gibi eğitim programı boyunca her yıl sene sonu final sınavından geçerek bir üst yıla geçmeye hak kazanır. Devam zorunluluğunu yerine getiren katılımcılar “Katılımcı Belgesi” alarak eğitim yılını tamamlamış olurlar. Katılımcılar devre sonunda “İleri Devre” sınavını vererek sertifikalarını alırlar.