Branşlar

Gitar

Gitar eğitimi, İlkokul 3, 4 ve Ortaokul 5, 6, 7, 8. sınıf düzeyindeki öğrencilere verilmektedir. Bireysel Çalgı Eğitimi çalışmaları öğrenci ile bire bir olarak yapılmaktadır.

Gitar programı, üç ana devreden oluşmaktadır.

Hazırlık Devresi
1 yılı kapsayan bu devrede katılımcıların çalışmaları, komisyon sınavı ile değerlendirilir. Katılımcılar devre sonunda “Hazırlık Devresi” sınavını vererek sertifikalarını alırlar.

Temel Devre
5 yılı kapsamaktadır. Katılımcılar; ‘Temel Devre’ ye, Hazırlık Devresini tamamlayarak ya da seviye sınavı vererek başlayabilirler. Temel devrede her eğitim yılı sonunda komisyon tarafından yapılacak sınavla katılımcıların başarısı değerlendirilir. Öğrenci tarafından alınacak puana göre; bir üst yılın çalışmalarına devam etmesi ya da aynı yılı tekrar etmesi belirlenir. Devam zorunluluğunu yerine getiren katılımcılar “Katılımcı Belgesi” alarak eğitim yılını tamamlamış olurlar. Katılımcılar devre sonunda “Temel Devre” sınavını vererek sertifikalarını alırlar.

Orta Devre
Temel devreyi tamamlayarak ya da seviye sınavı ile dahil olunan ‘Orta Devre’ sertifika programı 3 yılı kapsamaktadır. Her eğitim yılı sonunda öğrenci, temel devrede olduğu gibi final sınavına girerek ve baraj puanını geçerek bir üst yılın programına dahil olmaya hak kazanır. Devam zorunluluğunu yerine getiren katılımcılar “Katılımcı Belgesi” alarak eğitim yılını tamamlamış olurlar. Katılımcılar devre sonunda “Orta Devre” sınavını vererek sertifikalarını alırlar.

Merhaba
Soru ya da önerilerinizi yazabilirsiniz.
kapat