23.12.2022

Öğrencilerimiz Portfolyo Sunumlarını Başarıyla Gerçekleştirdi

Öğrencilerimiz Portfolyo Sunumlarını Başarıyla Gerçekleştirdi

İTÜ GVO Beylerbeyi Yerleşkesi Mini Konservatuvar öğrencilerimiz, 2022-2023 eğitim ve öğretim yılı 1. dönem çalışmalarından oluşan portfolyo sunumlarını kendi programlarındaki sınıflarında ve ders saatlerinde ailelerine büyük bir heyecanla sundular.

Öğrencilerimizin sunumlarını büyük bir gururla izleyen velilerimiz portfolyo sonunda duygularını bizlerle paylaştı.

Öğrencilerimiz, müziğe ilgisi olan öğrencilere müziği yaşatmak, müzik bilgisini geliştirmek ve müziği doğru öğretmek amacıyla 2015-2016 eğitim öğretim yılında Beylerbeyi Yerleşkemizde Erken Müzik Eğitimi programı adıyla kurulan Mini Konservatuvarımızda müzik eğitimlerini başarıyla sürdürüyor.

Merhaba
Soru ya da önerilerinizi yazabilirsiniz.
kapat